De sanitair installatie specialist

Voordat u een nieuwe badkamer of keuken gaat aanschaffen heeft u vaak voor uzelf al een idee van hetgeen wat u mooi vindt en graag zou willen. Wij helpen u graag om uw dromen te verwezenlijken.

Door onze samenwerking met vele merken keukens en sanitair en bereidheid tot het installeren van elders aangekocht sanitair zijn de grenzen bijna onbeperkt als het op keukens of sanitair aankomt. De enige grens is natuurlijk de beschikbare ruimte in uw woning en uw budget.

Wij maken in samenspraak met u graag een optimale benutting van deze ruimten zodat wij zoveel mogelijk van uw wensen kunnen verwezenlijken.

U kunt dan hierna tevreden terug kijken op uw gedane investering, Uw droom is verwezenlijkt en u kunt weer jaren lang zorgeloos en tevreden genieten van uw nieuwe badkamer of keuken.

Misschien heeft u al sanitair elders aangeschaft of uitgezocht dan kunnen wij dit uiteraard ook vakkundig voor u installeren. Heeft u lekkage problemen in uw huidige badkamer ook dan staan wij voor u paraat om dit netjes en vakkundig blijvend voor u op te lossen,want zeg nou zelf wie weet meer van badkamers dan de uneto-vni installateurs die deze installeren.

badkamer installatie zoetermeer