Dakdekker nodig in Moerkapelle ? Uw specialist voor dak en zinkwerk bij lekkage dakisolatie en vervanging!

Last van: Daklekkage, Kapotte dakgoot, gescheurd lood, Kapotte dakpan?

Dakreparatie en vervanging

eenlaagsWij zijn gespecialiseerd in dakwerken aan hellende en platte daken alsmede dakisolatie , lood en zinkwerken en hebben en hebben de benodigde jarenlange expertise in de regio om u hierover vakkundig te kunnen adviseren.

Is uw dak of dakgoot lek of toe aan vervanging dan komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en met u de mogelijkheden door te spreken,waarna de reparatie in de meeste gevallen direct door de aanwezige dakdekker uitgevoerd kan worden of indien gewenst om een op maat gemaakte offerte aan u te kunnen overhandigen.Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en sinds vele jaren werkzaam in de gehele regio en uiteraard ook Moerkapelle.

dakrolbrandenHeeft u een plat dak dan adviseren wij u graag over de door ons gebruikte materialen zoals bitumen ,epdm-folie en isolatie materialen en werkwijze waarmee het materiaal verbruikt zal worden.

Zodat u een idee krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen en wat er uiteindelijk op uw dak zal gebeuren.Ook verzorgen wij periodieke dak inspecties ter voorkoming van mogelijke toekomstige problemen of voor advies omtrent de staat van het dak bij aankoop van de woning .

pannendakenHeeft u een hellend dak ook dan kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie van uw bestaande dak, het repareren van de aansluiting op de nokvorsten of het loodwerk rond de schoorsteen wij zijn gespecialiseerd in vele soorten dakpannen en shingles en hebben ervaring met vrijwel alle op het dak toegepaste materialen.

dakraamVoor meer licht op uw zolderkamer kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een dakraam b.v van velux.

Natuurlijk verrichten wij ook alle andere mogelijke reparaties aan het dak en de dakgoten van uw woning, garage/berging of bedrijfspand.