Daklekkage Zoetermeer e.o.?, vraag een dak inspectie aan!

Doordat we ruim 35 jaar praktijkervaring in het renoveren en repareren van daken beschikken wij over een bijna onuitputbare kennis van zaken op het gebied van zowel moderne als meer traditionele vormen van dakbedekking.
Als u een daklekkage heeft en u woont in Zoetermeer, kunt u bij ons een aanvraag doen om uw dak te inspecteren voor eventuele lekkages.

Voor particuliere woningbezitters en kleinere daken bieden wij de mogelijkheid tot het laten doen van een zogeheten visuele dak inspectie. Dat houdt in dat wij een inspectie doen en kijken naar de problemen die het meest voor de hand liggen. Problemen die standaard voor kunnen komen. Dit hoeft niet veel te kosten en is relatief snel te doen.

Bij deze inspectie worden de kleine probleempjes direct aangepakt zodat u direct weer een tijd vooruit kunt. Deze inspectie inclusief kleine reparaties kan tot een paar minuten duren afhankelijk wat we tegenkomen. Doordat dit heel snel kan gaan kunnen we vertellen wat er aan de hand is. Dit scheelt u weer rapportages en extra kosten.

Voor bedrijven en eigenaren van grotere panden en Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) is een dak inspectie op zijn tijd een onmisbaar gereedschap i.v.m. planning van groot onderhoud. Achterstallig onderhoud aan daken veroorzaakt ongecontroleerde slijtage en beschadigingen.

Wat dan op zijn beurt uiteindelijk weer grotere problemen en vocht intreding kan veroorzaken. Met een dak inspectie en rapportage krijgt u overzichtelijk alles op een rijtje in welke staat uw dak verkeert, en welk onderhoud er binnen afzienbare tijd verricht moet worden om het dak weer in een betrouwbare conditie te krijgen.

Wij verzorgen dak inspecties aan zowel hellende als platte daken.

Een dak inspectie is voor verschillende partijen nuttig. Onze dak inspecteur biedt inspecties op vrijwel ieder project aan,of het nu een garage is of een loods met een dakoppervlak van enkele voetbalvelden groot. Of het nu gaat om een particulier of een bedrijfsgebouw, een dak inspectie is in principe een uitkomst voor elk object.

Een dak inspectie kunt u eenmalig aanvragen, maar ook bestaat er de mogelijkheid om een onderhoudscontract overeen te komen zodat u keer op keer verzekerd bent van de bescherming van een goed dak boven uw hoofd.
Dus heeft u een daklekkage Zoetermeer e.o. bel dan direct met Riodak!

Rapportage van de dak inspectie en daklekkage Zoetermeer

De inspectie door onze inspecteur wordt nauwkeurig uitgevoerd, letterlijk elke hoek en spleet wordt nagezien op falen. In het rapport van de dakinspectie kunt u teruglezen welke slijtage er allemaal waargenomen is en wat dit kan betekenen voor uw dak zoals de mogelijke problemen die dit met zich meebrengt.

Het rapport is duidelijk opgesteld, en voorzien van foto’s die tijdens de dakinspectie zijn gemaakt. De oplossingen voor ieder probleem worden aangegeven,en tot slot vind u een duidelijk overzicht van de eventuele kosten van de nodige reparaties.

Een rapport van onze dakinspecteur kan op aanvraag direct ook vergezeld worden door een offerte voor reparatie en onderhoud. Duidelijk, gemakkelijk en begrijpelijk. Heeft u ene daklekkage Zoetermeer?  Wilt u een dakinspecteur naar het dak van uw pand laten kijken? Neem voor een afspraak vrijblijvend contact op,we vertellen u graag meer over de mogelijkheden!