Dakdekker in Zoetermeer voor al uw Dakwerk

Wij zijn gespecialiseerd in dakwerk aan alle soorten daken. Hellende en platte daken alsmede dakisolatie,lood en zinkwerken. Ook hebben we de benodigde jarenlange expertise om u hierover vakkundig te kunnen adviseren. Is uw dak of dakgoot lek of toe aan vervanging? Dan komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en met u de mogelijkheden door te spreken. Vaak kan de reparatie in de meeste gevallen direct door de aanwezige dakdekker uitgevoerd kan worden. Ook kunnen we indien gewenst een offerte op maat aan u overhandigen. Voor een dakdekker in Zoetermeer bent u bij Riodak aan het juiste adres!

Heeft u een plat dak dan adviseren wij u graag over de door ons gebruikte materialen. Zoals bijvoorbeeld bitumen, epdm folie en isolatie materialen. Ook leggen we de werkwijze aan u uit waarmee het materiaal verbruikt zal worden. Zodat u een idee krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen en wat er uiteindelijk op uw dak zal gebeuren.Ook verzorgen wij periodieke dak inspecties ter voorkoming van  problemen of voor advies omtrent de staat van het dak bij aankoop van de woning.

Dakdekker in Zoetermeer Dakwerk specialist

Heeft u een hellend dak ook dan kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie van uw bestaande dak, het repareren van de aansluiting op de nokvorsten of het loodwerk rond de schoorsteen wij zijn gespecialiseerd in vele soorten dakpannen en shingles en hebben ervaring met vrijwel alle op het dak toegepaste materialen.

Voor meer licht op uw zolderkamer kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van een dakraam b.v van velux. Natuurlijk verrichten wij ook alle andere mogelijke reparaties aan het dak en de dakgoten van uw woning, garage/berging of bedrijfspand.

Heeft u interesse in onze services, neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u graag!