Dak renovatie Zoetermeer en omstreken

Heeft u een dakdekker nodig voor een dak renovatie in Zoetermeer? Riodak is uw specialist voor dak en zinkwerk bij lekkage en vervanging!

Een goed en betrouwbaar dak is een vereiste om uw woning te beschermen tegen de elementen zoals weer en wind. Zonder goede dakbedekking hebben deze vrij spel. U kunt dan te maken krijgen met lekkages, schimmel, houtrot en tal van andere dak problemen veroorzaakt door water intreding.

Een goed functionerend en betrouwbaar dak is dan ook een vereiste voor iedere woning. Is uw dak niet meer in een goede betrouwbare staat of weet u dit door de ouderdom niet meer zeker? Neem dan contact op met ons voor een advies omtrent een eventueel nodige dak renovatie in Zoetermeer en omstreken.

Als dakdekkersbedrijf in Zoetermeer hebben wij jarenlange kennis en ervaring in het aanbrengen en renoveren van dakbedekkingen op woningen in de regio en de specifieke aandachtspunten die nodig zijn om u van het juiste advies te voorzien.

Wij hebben de nodige ervaring en vakkennis om te werken met alle materialen die voor daken zijn bedoeld zoals dakpannen, bitumen, epdm folie, shingles, lood, aluminium en zink. Renovatie en nieuwe daken worden door ons opgeleverd met 10 jaar garantie op materiaal en verwerkingsfouten.

U kunt dan hierna tevreden terug kijken op uw gedane investering, de dak renovatie in Zoetermeer en omstreken.
Meer informatie? Neem dan contact op via onze contactpagina!